Sinds vrijdag 17 april is het nieuwe programma van Cultuurcentrum 't Getouw online te raadplegen. Via www.getouw.be vind je alle voorstellingen die het cultuurcentrum tijdens het seizoen 2015-2016 organiseert. Voor het bestellen van tickets moet je nog even wachten. Vanaf zaterdag 23 mei kan je je keuze voor volgend seizoen doorgeven.

Het cultuurcentrum maakte er opnieuw een erezaak van om een breed en kwalitatief hoogstaand programma samen te stellen. Er staan dan ook weer enkele bekende namen en gerenommeerde gezelschappen op het programma: Bart Peeters, Daan, Arsenal, Walter Baele, De Frivole Framboos, NTGent, Toneelhuis,... Natuurlijk kan je ook weer heel wat nieuw, aanstormend talent ontdekken of genieten van enkele kleinere producties in een intieme setting. We sluiten het seizoen af met een openluchtvoorstelling op een bijzondere locatie.

Presentatieavond
Wie alvast een voorsmaakje wil van wat het volgende seizoen in petto heeft, is welkom op de presentatieavond op woensdag 20 mei. Je krijgt er al enkele artiesten te zien die volgend jaar op ons podium zullen staan. Je kan die avond ook terecht bij de medewerkers van het cultuurcentrum met al je vragen over het programma en de manier van tickets bestellen.